Onder de naam VOETBALQUIZPROFS stellen wij elke doordeweeks dag een leuke en uitdagende vraag op die we verspreiden via onze sociale media kanalen.

We zijn echter niet alleen online te vinden. VOETBALQUIZPROFS organiseert ook quizzen bij jullie op de vereniging, in de kroeg, tijdens het trainingskamp of op jullie feest. Wij organiseren een gezellige, avondvullende quiz gepresenteerd door onze quizmasters.

Wij komen op locatie en zorgen voor alle benodigdheden. De gezelligheid en de onderlinge strijd volgen vanzelf. Voor € 300,- exclusief reiskosten, zorgen wij voor een geslaagde avond. Een avond goed voor de omzet en een portie competitie strijd en verbroedering onder jullie leden, de teamgenoten of jouw vrienden.

Ons streven is om iedere quiz uniek te laten zijn. Daarom blijven wij onze database aan vragen actualiseren en uitbreiden. Elke quiz kent nieuwe vragen. Daarnaast is er de mogelijk om aan te geven welke onderwerpen in de quiz opgenomen zouden moeten worden. Denk hierbij aan een EK/WK of juist aan vragen of het team of de club zelf.

Geinteresseerd in een gezellig avond onder leiding van de quizmasters van VOETBALQUIZPROFS? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gegevens

KVK-nummer: 75941325
BTW-nummer: NL003027982B94

TOERNOOIPROFS

since 2019